Aura Remote – styr din luft/luftvärmepump Aura på distans

Aura Remote ger dig full kontroll över din luft/luftvärmepumps status via din mobil – var än du befinner dig. Du kan alltid se att din Aura fungerar som den ska, samt se de aktuella inställningarna på värmepumpen även då de ändrats med den lokala fjärrkontrollen.

Det är den unika trådlösa dubbelriktade kommunikationen mellan luft/luftvärmepumpen och centralenheten som gör detta möjligt. Du kan även undvika problem med fukt och mögel med hjälp av tillbehöret ”trådlös fuktsensor”, som vid underhållsvärme ser till att din Aura automatiskt håller rätt temperatur; +10° C eller högre – allt efter ditt hus förutsättningar. I din app ser du fuktnivå i ditt hus och kan följa trendkurvor över tid. Om fuktnivån överskrids får du automatiskt meddelande till din mobil i form av ett larm.

Utvecklad för både Iphone och Android

Aura Remotes centralenhet startar automatiskt med det förmonterade simkortet. Den kopplar automatiskt upp sig mot den nätoperatör med bäst signalstyrka. Självklart fungerar Aura Remote för både Iphone och Android.

Abonnemang

De första 3 månaderna är kostnadsfria och aktiveras med värdekoden på baksidan av centralenheten. Därefter kan abonnemanget förlängas till en kostnad av 6.90 euro/månad eller 69 euro/år. Betalningen sker direkt i Aura Remote app. Abonnemanget ger obegränsad användning av systemet. (Anledningen till att kostanden anges i Euro är att Aura Remote kan installeras i hela EU och EES området.)

Läs om luft/luftvärmepumpen Aura

  • Steglös justering av temperaturen
  • Justering av fläkthastighet
  • Kontroll av fuktvärde och styrning av värmepumpen utifrån inställd fuktnivå
  • Händelselogg som visar larm vid driftstörning, strömavbrott, avvikande temperatur och fuktvärde m.m.
  • Trendkurvor över temperatur och fuktnivåer Styrning av upp till 5 st Aura m.m.