Vi ger dig nästa generations värme

Ladda gärna ner vår  broschyr och läs mer om värmepumpar.

Så mycket kan du spara

Se hur mycket du kan spara, testa vår snabbkalkyl.

Köp din värmepump hos oss!

Vår kunskap, din trygghet

Värmepumpar från Thermia finner du hos oss på Rotek. Vår kunskap och erfarenhet är din trygghet. Vi hjälper dig att sänka dina värmekostnader och samarbetar med branschens absolut bästa samarbetspartners.

På Värmepumpcenter Rotek Malmö AB är vi specialister på att hjälpa till att sänka värmekostnader i villor, sommarhus, större gårdar och kommersiella fastigheter, kyrkor och mycket mer. Sedan 1987 har vi varit Nordens största och ledande återförsäljare av värmepumpar från IVT.

Värmepumpar i sydvästra Skåne

Vi utgår från Malmö, Vellinge, Lund, Trelleborg och Helsingborg och levererar installationer till hela sydvästra Skåne.

Återförsäljare av värmepumpar

Från att ha varit Nordens största IVT återförsäljare av värmepumpar samarbetar Rotek AB idag med Thermia Värme AB, då Thermia har identifierats som en god partner med högkvalitativa produkter.

Thermia, som är ett svenskt företag, bygger värmepumpar i Arvika för den nordiska marknaden. Att arbeta med den svenska marknaden medför en speciell kunskap som inte alla har. Thermia kan och bryr sig om den svenska marknaden. De satsar liksom Rotek AB på framtiden och investerar i den.

Thermia och Rotek AB har båda en lång tradition av innovation och strävar ständigt efter att utveckla värmepumpens teknologi för att ge våra kunder bästa möjliga energibesparing i förhållande till investeringen. Våra värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla håller hög klass och tillhör marknadens bästa lösningar. Rotek AB delar de värderingar som Thermia står för och den kvalitet de representerar.

Om du önskar en värmepump som inte finns i Thermias ordinarie sortiment; luft/luft eller frånluftsvärmepumpar, har vi de bästa leverantörerna som samarbetspartners. Vi ställer höga krav på alla vi samarbetar med. Högsta kvalitet och bäst energibesparing är en självklarhet.

Vi tar ansvar för att hela kedjan ska fungera vid ett värmepumpsköp – från köp till färdig installation. Värmepumpen ska inte bara fungera bra, det ska se snyggt och städat ut när vi lämnar huset efter en installation. Men framför allt ska du som kund känna att du har fått den värmepump du behöver.