Nyhet. Mobil-app Thermia Robust

Nu lanserar vi vår första mobil-app, vilken ger dig möjlighet att få total kontroll på alla dina anläggningar direkt i mobilen. Vår första app är framtagen för fastighetsvärmepumpen Thermia Robust och kommer i den första utgåvan att fungera till mobiltelefoner med operativsystem Android 2.2 eller senare.
Thermia Robust har som standard en nätverksanslutning för internetuppkoppling. Detta ger dig möjlighet till att använda både den integrerade webbservern, som gör att du i realtid kan styra anläggningen, och mobil-appen för optimal övervakning och kontroll.

Väl i appen får du alla dina Robustanläggningar samlade på ett och samma ställe. Det ger dig snabbt en överblick och du ser direkt om någon anläggning larmar.

Appen har tre olika översiktsnivåer.

1. Första översikten indikerar helt enkelt om någon anläggning larmar.

2. I nästa steg får du statusinformation om varje enskild anläggning.

3. Om du vill gå ännu djupare kan du även gå in på värmepumpsnivå för att få än mer detaljerad information om hur en specifik värmepump går.

 

Ladda ner mobil-app.

Appen finns tillgänglig på Google Play(f d Android Market),sök på Thermia eller Robust. Du kan även finna appen på google Play med hjälp av en QR-kod (fungerar likt en streckkod och skickar dig direkt till appen i Google Play).

 

För att läsa av en QR-kod krävs det att du har en QR/Barcode scanner installerad i din telefon. Detta finns att hämta hem kostnadsfritt på Google Play.