Bergvärmepumpen med maximal prestanda

En nyutvecklad varvtalsstyrd kompressor, tillsammans med en helt ny typ av styrning, är en stor del av hemligheten bakom Thermia Diplomat Inverters enastående prestanda. Den varvtalsstyrda kompressorn anpassar hela tiden effekten efter behovet vilket ger en mycket hög årsvärmefaktor. Du använder aldrig mer energi än vad som verkligen behövs, och därmed kan du sänka din elräkning ytterligare.

Extra mycket varmvatten, till lägsta kostnad

Thermia Diplomat Inverter är dessutom utrustad för smart varmvattenproduktion med hjälp av en så kallad hetgasväxlare. Den här tekniken (HGW) gör att man producerar varmvatten samtidigt som man producerar värme till huset, vilket ger mer varmvatten till en lägre kostnad.

Nyhet, finns nu även som Diplomat Inverter Medium

Den nya produkten är byggd med samma teknik som sin framgångsrika storebror Diplomat Inverter, men har ett något lägre effektspann – vilket gör den nya Medium-varianten extra effektiv för små och medelstora villor.

Smart styrning och användarvänlig

Thermia Diplomat Inverter styrs från en enkel och snygg färgdisplay. Det första du möts av är reglaget för att justera temperaturen.

Med hjälp av tilläggstjänsten Thermia Online kan du också styra Thermia Diplomat Inverter på distans via webben eller en app i mobilen.

Som värmekälla kan du välja bergvärme, ytjordvärme eller sjövattenvärme.

Om du har låg takhöjd där du vill placera din värmepump, kan du välja en variant med separat varmvattenberedare: Thermia Diplomat Duo Inverter.

Thermias 14-åriga trygghetsförsäkring gäller för hela produkten – de

sex första åren är kostnadsfria och du väljer sedan själv om du vill förlänga ytterligare åtta år.