Vi ger dig nästa generations värme

Ladda gärna ner vår  broschyr och läs mer om värmepumpar.

Vår kunskap, din trygghet

Vi på Rotek har över 34 år i värmepumpsbranschen. Genom åren har vi varit Nordens största och ledande återförsäljare av värmepumpar.

Trygg och erfaren leverantör

Är ni i behov av att sänka er värmekostnad genom installation av en värmepump så hör gärna av er till oss. Bor ni i någon av följande orter så är det där vi är verksamma. Abbekås, Alstad, Anderslöv, Bara, Barsebäck, Beddingestrand, Bjärred, Bunkeflostrand, Burlöv, Dalby, Eslöv, Falsterbo, Genarp, Hjärup, Höllviken, Höör, Hörby, Klagshamn, Klagstorp, Klågerup, Käglinge, Kävlinge, Limhamn, Lomma, Lund, Löddeköpinge, Malmö, Oxie, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Skivarp, Skurup, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Södra Sandby, Teckomatorp, Torna Hällestad, Trelleborg, Tygelsjö, Veberöd, Vellinge, Ystad samt Åkarp.

På Rotek är trygghet ett ledord. Därför ser vi till att det finns bästa möjliga garantier och trygghetsförsäkringar för våra produkter. 

Skulle något hända så ordnar Rotek AB självklart serviceåtgärder på ett snabbt och effektivt sätt för alla kunder. En värmepump är trygg och säker och behöver inte mycket tillsyn om en professionell och korrekt installation har gjorts. Rotek rekommenderar ändå att med jämna mellanrum några år efter igångkörning, en mindre service före värmesäsongen. Med vilken frekvens detta skall göras kan vara individuellt och från fall till fall men säkerställer att allt fungerar som det ska. 

Tack vare utbildningar och certifieringar har vi kunskapen som behövs för maximal energibesparing – både för installationer i villor och stora fastigheter. Om du vill delar vi gärna med oss av vår kunskap till dig. 

Kontakta oss så visar vi hur mycket du kan spara. Du får en kostnadsfri besparingsanalys anpassad för dina förhållanden.