Thermia Itec

  • Vår mest effektiva luft/vatten-värmepump någonsin
  • Extra hög besparing tack vare inverterteknik
  • Byggd för att ge maximal prestanda i nordiskt klimat

itecj

Den senaste invertertekniken

Thermia iTec är byggd med den allra senaste invertertekniken, som kontinuerligt anpassar värmepumpens effekt efter behovet oavsett om det är en het sommardag eller iskall vinter. 

Den inverterstyda kompressorn arbetar i perfekt symbios med värmepumpens intelligenta styrdator. iTec är en trygg och bra affär som kan hjälpa dig att spara stora pengar – och minska belastningen på vår miljö.

Byggd för nordiskt klimat

iTec hämtar energin ur uteluften. Den är byggd för vårt nordiska klimat, med en robust konstruktion som ser till att du har det varmt och skönt inomhus även under den mest smällkalla vinter. Tack vare sin smarta teknik ser den till att du kan hålla en effektiv energibesparing ända ned till -25 grader. 

Den inbyggda kylfunktionen ger dig möjlighet att få skön svalka i huset under den varmare delen av året, och du kan även låta din iTec värma poolen till en låg kostnad. En annan finess är kalenderfunktionen som innebär att du kan programmera och styra värmepumpens olika funktioner efter dina behov.

Flexibel lösning

Thermia iTec består av två delar: själva värmepumpen som placeras utomhus samt ett inomhuspaket. Det finns tre varianter av inomhuspaket att välja mellan. Vilket paket du behöver beror på förutsättningarna i din bostad. Din återförsäljare hjälper dig att hitta den bästa löningen för just ditt hus.

Med tillbehöret Thermia Online får du möjlighet att styra och övervaka din värmepump på distans.

16 års trygghetsförsäkring

Thermias 16-åriga trygghetsförsäkring för luft/vatten-värmepumpar gäller hela produkten – de sex första åren är kostnadsfria och du väljer sedan själv om du vill förlänga ytterligare tio år