Vi ger dig nästa generations värme

Ring oss: 040-42 41 30
Mail: rotek@rotek.se

Värmepumpar Lund

Rotek hjälper dig hela vägen med värmepumpar

Värmepumpar Lund – Har ni akut bekymmer eller behöver förebyggande underhåll så hör gärna av er till oss. 

En värmepump är en investering för både er fastighet i Lund men även för miljön. Väljer du att köpa en värmepump kan du räkna med att du börjar tjäna pengar direkt. Och besparingarna kommer bara att bli större ju längre tiden går, därför är det viktigt att du tänker igenom ditt val av uppvärmningslösning. En billigare lösning kräver lägre investering, men ger inte lika stora besparingar på lång sikt. Vi har de perfekta värmepumparna som ni kan tänkas behöva i Lund och ni får mer än gärna ringa till oss om ni har frågor kring vilken värmepump som passar till just er fastighet i Lund.  

Funderar ni på om ni behöver en värmepump i Lund och om det passar till just er? Då kan vi säga så här, i hela Skåne och mer specifikt Lund rekommenderar vi att man väljer en luftvärmepump. Eftersom Skåne ligger i den södra delen av Sverige kan en luftvärmepump optimera klimatet eftersom temperaturen i Lund inte är så låg vid de kyligaste dagarna som det kan vara i andra delar i Sverige. På grund av detta kan en luftvärmepump fungera perfekt då de är som mest effektiva när utetemperaturen inte sjunker för lågt. 

Sparar miljön

EU har klassificerat värmepump som en förnyelsebar energikälla, tack vare att mängden lagrad solenergi som utvinns vida överstiger energin den förbrukar. Genom att välja en värmepumpslösning hjälper du till att minska belastningen på miljön.

När du väljer Rotek som värmepumpsleverantör kan du känna dig trygg i att vi hjälper till med service även efter installation. Vi ordnar service på alla värmepumpar från IVT och Thermia, så oavsett om du är ny eller befintlig kund är vi bara ett mail eller samtal bort ifall du behöver hjälp.

Hör gärna av er om ni har en värmepump av annat fabrikat. Det kan vara Nibe, CTC eller Bosch. Även äldre fabrikat som Elektrostandard eller Autoterm går bra.

Service av värmepumpar i Lund

Vi utför även servicearbete i Lund.

Har ni något annat fabrikat så hör gärna av er så kan vi ge besked om det är möjligt att erbjuda service.

Kontakt

Behöver du service på din värmepump under garantitiden kontaktar du alltid Rotek.
Självklart kan du även ringa oss om du har en anläggning som är äldre.

Ring oss: 040-424130
E-mail: rotek@rotek.se