service värmepumpar lund

Vi ger dig nästa generations värme

Ring oss: 040-42 41 30
Mail: rotek@rotek.se

Service värmepumpar Lund

Rotek hjälper dig hela vägen med service av Värmepumpar i Lund

Service av värmepumpar i Lund – När du väljer Rotek som värmepumpsleverantör kan du känna dig trygg i att vi hjälper till med service även efter installation. Vi ordnar service på alla värmepumpar från IVT och Thermia, så oavsett om du är ny eller befintlig kund är vi bara ett mail eller samtal bort ifall du behöver hjälp.

Precis som alla andra maskiner behöver underhållas för att bibehålla den maximala effekten och för att värmepumpen ska bibehålla nyskick. Det krävs att man ger den omsorg till maskinen som behövs då värmepumpens effekt minskar med tiden. Det behövs därför regelbunden service för att maskineriet ska kunna leverera max-prestanda och det bästa som den kan och för att bibehålla kvalitén. Detta är en nödvändighet som vi rekommenderar att ni gör regelbundet som kommer göra att era värmepumpar i Lund inte kostar företaget något mer än nödvändigt.  

Den svenska kyl-och värmepumpföreningen rekommenderar service vart tredje år ungefär. Detta är ett riktmärke att utgå från men vid en regelbunden användning av värmepumpen så kan det behövas fler servicetillfällen för att undvika komplikationer. Så varför behöver ni beställa service på era värmepumpar i Lund? Jo, för att både spara en stor mängd pengar och att ha en väl fungerande värmepump som håller i längden och det fixar vi åt er! 

En annan viktig sak att tänka på vid användandet av en värmepump är att en värmepump som inte tas hand om kan leda till att det uppstår oväntade problem som den befintliga försäkringen ni har på värmepumpen inte täcker. Detta kommer både leda till en kostnad som ni inte hade räknat med och en fördröjd process kring att investera i en ny värmepump. Det är även därför vi är säkra på att service av eran värmepump kommer generera i ett långvarigt resultat då det är en investering i en säker värmepump som bevarar dess kvalité.

Vid funderingar kring service av er värmepump eller är osäkra på hur ofta ni bör tillämpa en service på den så tveka inte på att kontakta. Hör även gärna av er om ni har en värmepump av annat fabrikat. Det kan vara Nibe, CTC eller Bosch. Även äldre fabrikat som Elektrostandard eller Autoterm går bra. Vi finns här för att hjälpa er! 

Service av Värmepumpar i Lund

Vi utför servicearbete i Lund.
Har ni något annat fabrikat så hör gärna av er så kan vi ge besked om det är möjligt att erbjuda service.

Kontakt

Behöver du service på din värmepump under garantitiden kontaktar du alltid Rotek.
Självklart kan du även ringa oss om du har en anläggning som är äldre.

Ring oss: 040-424130
E-mail: rotek@rotek.se