Vi ger dig nästa generations värme

Ladda gärna ner vår  broschyr och läs mer om värmepumpar.

Vår kunskap, din trygghet

Vi på Rotek har över 25 år i värmepumpsbranschen. Genom åren har vi varit Nordens största och ledande återförsäljare av värmepumpar.

Värmepumpen – en klok energilösning

När du väljer en värmepump från Rotek får du ta del av vår långa erfarenhet med unika fördelar och en trygghet inför framtiden. En sak är i alla fall säker – värmepumpar är en klok energilösning till ditt hus.

Minskad uppvärmningskostnad

Värmepumpen är ditt verktyg för att ta del av gratisenergin som lagras i luft, berggrund, mark och vattendrag. Genom att hämta och utvinna värme effektivt kan du minska dina uppvärmningskostnader med upp till 85 procent. Oftast är din investering av värmepump återbetald i besparing redan inom ett par tre år.

Komfort

En värmepump kräver ingen skötsel eller påfyllning av bränsle. Den är enkel att använda och tar liten plats. Dessutom kan vissa värmepumpar även styras på distans. Om du är bortrest kan du sänka inomhustemperaturen via en internetuppkoppling, för att sedan höja den strax innan du kommer hem.

Pålitlighet

En värmepumpsinstallation är en investering för många år framöver. Den ska bara gå och gå och gå. Med en värmepump får du en driftsäker energikälla. Som ett kvitto på detta erbjuder många tillverkare en flera års kostnadsfri trygghetsförsäkring utöver garantin. 

Miljöhänsyn

Genom att välja en värmepumpslösning hjälper du till att minska belastningen på miljön.